Tapetserare Täby

Tapetsering Hässelby med professionell hjälp 

Din expert på tapetsering i Hässelby – Vasastansmåleri

Få din tapetsering utförd av experter i Hässelby.

Tjänster i Stockholm

Vad kostar tapetsering?

Ta hjälp av våra erfarna tapetserare i Stockholm oavsett projekt. Upptäck även några av våra populäraste tjänster:

 • Fasadmålning
 • Brandskyddsmålning
 • Tapetsering
 • Väggmålning
 • Trapphusmålning
 • Spackling

Det exakta timpriset för att anlita en av våra tapetserare i Stockholm varierar beroende på en rad olika faktorer såsom omfattning och typ av tjänst.

Då våra tapetserare skräddarsyr tjänsten efter just dig, så erbjuder vi därmed kostnadsfria offerter utan förbindelser. Detta gäller alla typer av måleriarbeten, från enklare målning och tapetsering till mer komplicerade tjänster så som renoveringar.

Få professionell hjälp med tapetsering Hässelby

Hos Vasastansmåleri kan du känna dig trygg. Vi har mångårig erfarenhet och gedigen expertis inom tapetsering, vilket garanterar en högkvalitativ tjänst som överträffar dina förväntningar. Vi erbjuder ett brett utbud av tapeter i olika mönster, färger och stilar. Du kan garanterat hitta en som passar din smak och din inredning.

Vi tar hänsyn till dina önskemål och behov och skräddarsyr en unik lösning som passar just ditt hem. Du kan vara säker på att arbetet utförs med noggrannhet och precision, och att vi lämnar allt snyggt och prydligt efter oss.

Dessutom erbjuder vi konkurrenskraftiga priser och en trygg och bekväm service. Vi har alla nödvändiga försäkringar och certifikat.

Stege med tapet i Täby

Slipp stress och krångel – Vi gör jobbet åt dig!

Vi åker ut till dig för tapetsering i Hässelby

Vi slipper dig besväret med att transportera tapeter, verktyg och allt annat som krävs för en lyckad tapetsering. Vi tar med oss allt vi behöver och utför allt arbete på plats i ditt hem. Du behöver inte ens lyfta ett enda finger!

Fördelar med att vi åker ut till dig:

 • Bekvämlighet: Du slipper transportera material eller ordna med parkering. Vi tar hand om allt!
 • Effektivitet: Vi kan börja arbeta direkt och slipper onödig restid.
 • Trygghet: Du kan känna dig trygg med att vi utför arbetet på ett professionellt och korrekt sätt.
 • Flexibilitet: Vi kan anpassa oss efter dina tider och behov.
Tepetserare som jobbar i Täby

Få en vacker och hållbar väggbeklädnad.

Tapetsering för alla smaker i Hässelby

Vi har därför ett brett utbud av tapeter att välja mellan, så att du garanterat kan hitta en tapet som du älskar. Oavsett om du föredrar klassiska mönster, moderna trender eller något mer unikt, har vi garanterat något för dig.

Vårt utbud av tapeter:

 • Mönstertapeter: Vi har ett stort utbud av mönstertapeter i olika stilar, färger och material. Du kan hitta allt från blommiga och romantiska tapeter till grafiska och moderna tapeter.
 • Fototapeter: Vill du ha en unik och personlig väggdekoration? Då kan du välja en fototapet. Oavsett om det är en vacker naturbild, ett abstrakt konstverk eller en bild på dina nära och kära.
 • Enfärgade tapeter: Om du vill ha en mer minimalistisk stil kan du välja en enfärgad tapet. Vi har enfärgade tapeter i alla möjliga nyanser, så att du kan hitta den perfekta färgen för ditt rum.
 • Barntapeter: Vi har ett stort utbud av roliga och färgglada barntapeter. Du kan hitta tapeter med favoritkaraktärer, djur, bilar och allt annat som barn älskar.
Tapetserare med spackel

Vanliga frågor och svar om tapetsering i Hässelby

Tapeter i ett sovrum i Täby

Experter på väggbeklädnad – Tapeter, fototapeter och målning.

Mer än bara målare – Vasastansmåleri tapetserar ditt hem i Hässelby!

Visst kan vi måla dina väggar med precision och omsorg, men vi erbjuder så mycket mer än så. Hos Vasastansmåleri ser vi din bostad som en helhet och vill hjälpa dig att skapa en trivsam miljö.

Vi tar oss tid att lyssna på dina önskemål och behov och skräddarsyr en lösning.

Spackling, slipning, reparationer, snickerier & utomhusmålning – Vi fixar så mycket mer än bara tjänsten tapetsering Hässelby.

OFF.ERT

Telefon: 08-121 464 00
E-post: offert@vasastansmaleri.se

Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.