Home » TJÄNSTER

TJÄNSTER

Måleri

Vasastans måleri målar både inomhus och utomhus, vid fasadarbete är säkerheten alltid högsta prioritet för både våra anställda och förbipasserande. Givetvis gör vi alla typer av måleriarbete som underhållsmålningnybyggnadsmålning och snickerimålning vi gör även takreparationertapetnertagning samt vävuppsättningtapetseringbredspackling för både vägg och tak. Vi arbetar med de största leverantörerna med de bästa kollektionerna för färg, tapet och väv. För att få ett lyckat resultat finns det inga genvägar, vi är mycket noggranna med underarbete som skrapning, slipning och grundning. Förutom att det känns nytt och fräscht är målningsarbete en investering i din fastighet. Det höjer värdet och skyddar för allvarliga skador som kan uppstå ifall man inte underhåller fastigheten på rätt sätt.

Golv

Vi på Vasastans måleri är experter på nya och gamla golv. Vi utför golvslipningar och golvbehadlingar så som vitpigmentering med hårdwaxolja. Ifall du behöver ett nytt golv jobbar vi med allt ifrån parkett, massiva golv, plastmattor och linoleum.

Bygg

Vasastans måleri är en del av Wall Group vilket innebär att vi kan erbjuda allt inom bygg så som nybyggnation och renovering. Fördelarna för dig som kund är att när vi räknar på ditt projekt ser vi inte bara utifrån måleri, behöver något bytas ut innan vi kan måla fixar vi det. Behöver el eller vvs kopplas ut kommer kommer personal ifrån våra andra företag i koncernen att förbereda för våra målare.

OFFERT

Telefon: 08-121 464 00
E-post: offert@vasastansmaleri.se

Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.