Home » TRYGG FÖRETAGARE

TRYGGT MÅLERIFÖRETAG FÖR DIG

Ifall olyckan skulle vara framme
Vasastans måleri har som målsättning att både våra kunder och anställda ska ha det bästa skyddet ifall det mot all förmodan skulle ske en olycka. Vi använder försäkringsbolaget Gjensidige ifall något oförutsett skulle ske. Eftersom vi ingår i Wall Group AB med olika företag inom bygg och fastigheter kan vi erbjuda ett brett tjänsteutbud till dig som kund, det ger dig en extra trygghet ifall vi stöter på problem som ligger utanför måleri.

Våra anställda är vår främsta tillgång!
Oavsett hur mycket vi spenderar på marknadsföring och försäljning är det alltid våra anställda som är ansiktet utåt och de som ska leva upp till värderingarna som varumärket Wall Bygg och Fastigheter står för. För att detta ska lyckas är vi måna om att våra anställda ska ha de bästa anställningsvillkoren.

Välkommen till vår målerifirma
Din trygga partner för alla dina måleribehov. Med vår långa erfarenhet, professionella service samt dedikation till kundnöjdhet kan du lita på oss för att leverera resultat av högsta kvalitet varje gång. Vi tar hand om dina projekt med omsorg och precision, vilket gör oss till det trygga valet för dig.

Varför du ska lita på Vasastans Måleri
Vi strävar alltid efter att skapa en trygg och pålitlig miljö för våra kunder. Oavsett om det är målning av ditt hem, kontor eller annan fastighet kan du vara säker på att du är i trygga händer med oss. Med vår kompetens samt erfarenhet tar vi hand om varje detalj, vilket gör att du kan slappna av och lita på att arbetet utförs på bästa möjliga sätt. Välj oss som ditt måleriföretag och upplev skillnaden med ett tryggt och pålitligt partnerskap.

OFFERT

Telefon: 08-121 464 00
E-post: offert@vasastansmaleri.se

Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.